Lördag igen

Novemberkaktusen som blommade i november och även till jul och blommar nu igen. Första blommorna är fullt utslagna.

Jag har inte mått så bra i dag, sov inte i natt heller och jag blir orolig av att jag aldrig får klarhet om min sköldkörtel. Nästa vecka ska jag få brev med tid till en ny läkare på en vårdcentral.

Idag är det Lördag igen och Jag kände mig glad och positiv när jag åkte till ett konditori och köpte en Fransk chokladtårta innan jag hämtade mamma.

Det var så många bilar parkerade överallt så det var hopplöst att hitta en parkering, men till slut parkerade jag även om jag var osäker på om jag stog för nära en korsning. Men mamma vill alltid att jag parkerar och kommer upp och hämtar henne så att jag kan locka lite på hennes hår, innan vi åker.

Jag hade även bjudit min dotter med familj på lite dagen efter Mariakaffe.

Men jag blir så trött av att känna mig som jag gör och det gör mig nog lite sur och irriterad. Det blir inte bättre av att (som jag tror) att min mamma försöker reta upp mig under hela bilresan hem. Hon tar upp ämnen som hon vet (borde veta) att jag inte tycker likadant som henne om. Hollywoodfruar som mamma tycker är så vackra och småhundar som jag inte kan se som riktiga hundar, men mamma tycker att de är sååå gulliga, och jag tycker att det är fel att avla fram leksaker till människor. Jag vet hur hon tänker och jag blir i efterhand irriterad av att jag ska bry mig. Ändå ska jag hålla på och säga emot fastän jag vet att jag bara blir irriterad av det. Jag blir som en liten unge som bara måste bjäbba emot.

Därför blev det inte heller så avslappnat vid kaffebordet, jag försökte hålla irritationen ifrån mig, men min dotter känner den på en gång och hon blir irriterad på mig. Jag försöker hålla mig lugn. … Men tårtan var i alla fall jättegod, det var alla eniga om.

När de har gått spelar mamma och jag kort och jag lugnar ner mig. Jag skjutsar hem mamma innan det blir mörkt.

Kramar till er alla från Annemor

4 kommentarer på “Lördag igen

  1. Inte så roligt att vara orolig…och inte heller att bli irriterad över ett och annat. Hoppas verkligen att du ska få utrett din sköldkörtel nu en gång för alla, och att du får lugn och frid i din själ och kropp. Kram!!!

    Gillad av 1 person

  2. Bra att du köpte den där goda tårtan tycker jag 🙂 Och det är verkligen inte lätt att hålla sig lugn i familjesituationer alltid, även om man har den ambitionen… Hoppas att du får en fin söndag. Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

音楽好き仲間

みんなの思い出の音楽

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Myrela

Art, health, civilizations, photography, nature, books, recipes, etc.

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

Dage 🕚 APRIL

نکته باقی است

Nattlyktan

Vanjavit Taaveniku

Debutsky's Blog - Inne i huvudet på en författare

Ironi blandas med egensinnig humor. Ibland kan inläggen ta ett och annat allvarligt galoppsteg.

Liljekonvaljens Kammare

Live your life just the way you are

Work in acres not hours

Frolic & feed. Land living for living land. Prayer & a little fairy dust.

neihtn

Books & Photographs

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Endless dreams and boundless imaginations!

We only live once. Hence, let's not stop dreaming

Pictures of Norway

Landschaftsfotografie in Norwegen

Freddie Mercury Online

Fansite Dedicated to Freddie Mercury

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

° BLOG ° Gabriele Romano

The flight of tomorrow

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

Orginal wild art nature download wallpaper background photo forest birds swamp black foggy smoggy flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki Wild Nature Discover and download hight resolution pics / Pobierz moje obrazy o wysokiej rozdzielczości do swoich projektów, obrazów, tapet, plakatów, okładek, postów...

Lifestyle Blogs

Do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

cocinaitaly

comida italiana

%d bloggare gillar detta: