Irriterande dag

Idag har det varit många irritationsmoment som dykt upp under hela dagen.

Jag vaknade och åt frukost och mådde ganska bra.

Igår började jag tänka mer och mer på det här vaccinet, som jag längtar efter. Men vad innehåller det egentligen. Vad händer i kroppen när man får i sig lite av det hemska Coronaviruset. Egentligen vet ingen hur kroppen kommer att reagera på sikt. Det här är ju inget vanligt virus, utan väldigt komplext och lurigt och hur ska vaccinet tas upp av kroppen.

Idag på morgonen skickade en väldigt god vän till mig, Eva-Louice flera  videoklipp från forskare och läkare som är motståndare till vaccination av Covid-19. Det var många intressanta klipp, men jag fastnade mest för Dr Bergs undersökningar.

Mycket intressant är den här från Youtube av Dr. Berg.

Det viktigaste är att ha bra motståndskraft. Lösningen är höga doser av vitaminer A+D och C och Zinc. Det är receptet från Dr Berg om ämnet. Forskningen visar att efter obduktion av personer som dött av Covid är den gemensamma nämnaren hög brist på vitamin D.

Det är viktigt att var och en är ansvarig för sina egna beslut, men det egna beslutet berör ju också andra människor. Men det är bättre att vara väl informerad innan vi tar beslut. Det finns många läkare och forskare som gjort videos på ämnet och som säger detsamma som Dr Berg. Det gör mig orolig.

Usch nu blev jag irriterad, jag tänker vaccinera mig när vaccinet kommer till Sverige, jag kommer inte att våga låta bli, men jag vill känna mig säker på att det är det rätta att göra.

Nästa irritationsmoment var när Kent precis stängt dörren för att gå sin varje-dag-promenad och jag kom på att idag ville jag också ut och gå. Jag skyndar mig att byta om från pyjamas till varma promenadkläder, går ut och tänker precis ringa för att höra åt vilket håll han gått. Då jag får se att bilen är borta. Jag ringer i alla fall och han har åkt en bra bit iväg och redan börjat att gå vid en bäck. Irriterande, för dit skulle jag gärna ha följt med.

Jag får gå i min skog. Jag travar iväg och känner mig glad igen för skogen är så fin.

Jag hör en Spillkråka och tänker att jag ska nog filma lite här medan jag går. Men det gick inte alls – för lite lagringsutrymme – står det. Irriterad igen, men jag får ta kort istället, som jag brukar.

Jag går mot Dansberget.

Snart uppe på Dansberget och nu går det inte att ta kort heller. Irritationen växer, för lite lagringsutrymme står det. Jag raderar flera bilder från kameran och nu kan jag ta kort igen.

Men sedan går det inte att ta flera kort och plötsligt stängs telefonen av också, den behöver laddas. Jag blir så irriterad och faktiskt blir jag lite rädd också för nu ska jag ta mig ner för berget med alla hala rötter. Tänk om jag ramlar och bryter mig och ingen fungerande telefon har jag. Irriterande.

Men jag kom helskinnad hem och väl hemma lade sig den värsta irritationen, men under eftermiddagen kommer fler orosmoment. Jag gör en coop- beställning och det fungerar inte som der ska. Sååå irriterande.

Plus att mamma ringer fyra gånger och hon ställer fråga på fråga och hör inte vad jag svarar. Jag försöker avsluta varje samtal utan att visa irritationen som snart skriker inne i mig.

Nu sitter jag vid Tv:n och ser en romantisk julfilm och ikväll är det Lerins sommarö med gäster.

Jag avslutar med en blomma som jag målat tidigare.

Kramar till er alla från Annemor

14 kommentarer på “Irriterande dag

 1. En del dagar är riktiga ”tråkdagar” när inget blir som man tänkt och tankarna mal …
  Angående vaccinet, så är det såklart oroande med såna här uppgifter, men OM man inte vaccinerar sig och blir svårt sjuk, så är det ju inte heller så bra. Det florerar så mycket rykten – och konstiga påståenden – ett av de konstigaste är att vaccinet har en ingrediens som gör att alla som vaccineras kommer att ”bli spårningsbara” och kommer att kunna övervakas i allt de gör! Suck … var kommer allt ifrån?
  Du fick i alla fall en fin promenad och fina bilder!
  Hoppas denna dag blir bättre!
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Jag har två telefoner med mig, och jag har två kameror med mig, för att jag inte ska behöva bry mig om vad de säger åt mig att göra, bara ta nästa. Vad gäller vaccinet så är jag också tveksam till det då de tillverkats under tidspress. Det sista vaccin jag tog var spruta 2 i polio vaccinet, och fick samma biverkning som min far, vi blev allergiska mot en massa saker.
  Svante

  Gilla

  • Det låter bra med två telefoner, men jag har bara en och det känns konstigt att köpa en till.
   Vaccinationen gör mig lite orolig, men om jag inte tar den och får covid-19 och smittar Kent förlåter jag mig aldrig.

   Gilla

   • När man bor i obygden är det tryggt att ha två telefoner med sig, med två operatörer. Ibland har den ena täckning, och ibland den andra. Jag har ingen smartphone, bara gammeldags små mobiltelefoner.
    Svante

    Gillad av 1 person

 3. Härliga bilder fick du i alla fall 🙂 Det är verkligen inte lätt att veta med vaccinet, men jag tror mer på detta än vad jag gjorde då svininfluensan var aktuell, tog aldrig det vaccinet. Det var inte alls utprovat lika noga, som jag tror att detta covidvaccin är. Men säker kan man ju aldrig vara, men jag väljer nog vaccinet före att få Covid 19….
  Och så får man försöka använda sitt sunda förnuft och ”gallra” bort de värsta skriverierna om allt.
  Hoppas du får en mindre irriterande dag idag .

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

My Holidays in Apulia®

Our accommodations for your holiday stay in Apulia, Southern Italy

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Myrela

Art, health, civilizations, photography, nature, books, recipes, etc.

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

Dage 🕚 APRIL

نکته باقی است

Nattlyktan

Vanjavit Taaveniku

Debutsky's Blog - Inne i huvudet på en författare

Ironi blandas med egensinnig humor. Ibland kan inläggen ta ett och annat allvarligt galoppsteg.

Liljekonvaljens Kammare

Live your life just the way you are

Work in acres not hours

Frolic & feed. Land living for living land. Prayer & a little fairy dust.

neihtn

Books & Photographs

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Endless dreams and boundless imaginations!

We only live once. Hence, let's not stop dreaming

Pictures of Norway

Landschaftsfotografie in Norwegen

Freddie Mercury Online

Fansite Dedicated to Freddie Mercury

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

° BLOG ° Gabriele Romano

The flight of tomorrow

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

Orginal wild art nature download wallpaper background photo forest birds swamp black foggy smoggy flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki Wild Nature Discover and download hight resolution pics / Pobierz moje obrazy o wysokiej rozdzielczości do swoich projektów, obrazów, tapet, plakatów, okładek, postów...

Lifestyle Blogs

Do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

%d bloggare gillar detta: