Fy vilken natt – men en bra dag

Igår kväll var jag trött när jag lade mig, men efter att jag legat en stund och inte somnat började jag tänka på allt mellan himmel och jord och plötsligt var jag inte ett dugg trött längre. Jag vred och vände mig i sängen och började få ont i ryggen och grubblerierna satte fart. Hur ska det gå med vaccineringen, kommer vi hinna få vaccin som är säkert. Till slut gav jag upp, efter två och en halv timmes vridande i sängen.

Jag gick upp och satte mig först i rummet med telefonen och gjorde ett blogg- och facebookinlägg om dag 9 i tacksamhet. Jag började sedan titta på en målning som inte är klar, den med bubblorna. Plötsligt såg jag elefanter där bakom och började skissa.

Halv tre gick jag och lade mig och då somnade jag ganska snabbt.

I morse väckte Kent mig vid nio som han brukar och jag tänkte att jag måste ju gå upp annars blir det lika svårt att somna ikväll. Men det var inte lätt att ta mig ur sängen, kroppen var verkligen som bly.

Jag åt frukost och började sedan måla på den jag skissat på inatt. Kent ville gå ut och gå, men jag ville fortsätta måla. Han gick ut och gick.

Så här ser den ut nu.

När jag kände mig nöjd tog jag på mig för att gå och möta Kent. Det var kallt ute -10° idag. Men lagom som jag öppnade ytterdörren kom Kent hem, men jag gav mig iväg ut i skogen ändå. Det blev en bra promenad.

Plötsligt ser jag två Rådjur som stannar och stirrar på mig. Snabbt tar jag upp telefonen som jag håller i, och trycker av ett kort, men… inte syns några rådjur på kortet.

Jag fortsätter min promenad och i träden vid åkerkanten ser jag några av mina favoriter, Stjärtmesar. Jag filmar dem men det är i lite motljus så de syns inte på rätt sätt. 3 små runda vita dunbollar med långa fina stjärtfjädrar. Lyssna på deras kuttrande också.

Kramar till er alla från Annemor

2 kommentarer på “Fy vilken natt – men en bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

My Holidays in Apulia®

Our accommodations for your holiday stay in Apulia, Southern Italy

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Myrela

Art, health, civilizations, photography, nature, books, recipes, etc.

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

Dage 🕚 APRIL

نکته باقی است

Nattlyktan

Vanjavit Taaveniku

Debutsky's Blog - Inne i huvudet på en författare

Ironi blandas med egensinnig humor. Ibland kan inläggen ta ett och annat allvarligt galoppsteg.

Liljekonvaljens Kammare

Live your life just the way you are

Work in acres not hours

Frolic & feed. Land living for living land. Prayer & a little fairy dust.

neihtn

Books & Photographs

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Endless dreams and boundless imaginations!

We only live once. Hence, let's not stop dreaming

Pictures of Norway

Landschaftsfotografie in Norwegen

Freddie Mercury Online

Fansite Dedicated to Freddie Mercury

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

° BLOG ° Gabriele Romano

The flight of tomorrow

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

Orginal wild art nature download wallpaper background photo forest birds swamp black foggy smoggy flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki Wild Nature Discover and download hight resolution pics / Pobierz moje obrazy o wysokiej rozdzielczości do swoich projektów, obrazów, tapet, plakatów, okładek, postów...

Lifestyle Blogs

Do it your way.

sybils sida

My life My show, My dog, Enjoy

%d bloggare gillar detta: