Konstig tisdag

Ja det konstiga började redan igår kväll. Eftersom jag skulle på mammografi redan klockan 7:50 i morse, kände jag att jag måste somna i tid och inte ligga vaken halva natten, så klockan 21:00 igår kväll tog jag en imsomningstablett som skulle tas två timmar innan man ville somna. Jag har haft dem en tid men aldrig provat att ta någon tablett. Men igår kväll tog jag alltså en.

Klockan 22:15 reste jag mig upp för att gå och byta om till sovkläder, men då kände jag mig så konstig, ben och armar var som bly och jag hade jämt göra att ta mig till sovrummet. Jag somnade sedan på en gång.

I morse ringde väckarklockan 6:30 och jag kände mig alldeles yr, satte mig upp i sängen en stund och allt snurrade. Jag hade sedan svårt att gå, benen kändes alldeles darriga och golvet kändes mjukt. Jag hade tänkt äta frukost när jag kom hem igen, men nu kände jag att jag måste äta något innan jag åkte. Kände mig bättre efter ett par smörgåsar.

Jag åker in till sjukhuset för att göra mammografiundersökningen. Det går bra, men när jag går därifrån börjar benen kännas tunga igen och jag känner mig yr.

Jag går den långa korridoren från hissen och framåt, men korridoren blir plötsligt längre och längre och det känns som om den smalnar av längre fram och sedan höjer sig golvet och vägen går uppåt, allt känns jättekonstigt och jag känner mig alldeles yr. Jag tar tag i väggen och står still en stund innan jag fortsätter gå. Nu tittar jag bara ner på golvet när jag går och är snart framme vid kafeterian. Jag tar en kopp kaffe och en kaka och sedan känns det bättre igen.

Det går bra att köra hem och när jag är hemma igen lägger jag mig och somnar på en gång. När jag vaknar igen efter 1,5 timme känns det bättre. Men lite yr känner jag mig hela dagen.

Under eftermiddagen vågar jag inte ge mig ut på någon promenad. Jag sätter mig och gör några pappersblommor istället till invigningen.

Aldrig mer tänker jag ta någon insomningstablett det är säkert. Då ligger jag hellre vaken halva natten.

Min Novemberkaktus har börjat blomma igen.

/ Annemor

8 kommentarer på “Konstig tisdag

 1. Men fyy så otäckt det låter… 😱Ja det är nog bättre att ligga vaken halva natten isåfall och ev ta en middagsvila än att behöva må sådär konstigt. Hoppas du får en jättefin dag idag och får vara ute och njuta av våren 🤗

  Gillad av 2 personer

 2. Det händer tyvärr att man reagerar kraftigt på såna där tabletter. Groggy och yr hela dagen. När jag hade insomningsproblem pga en stressjukskrivning för några år sen tog jag rent melatonin istället, det har inga biverkningar. Man blir bara sömnig, även om effekten inte håller i sig lika länge. Men man slipper bli groggy. 🙂

  Gillad av 2 personer

 3. Oj … min första tanke är att du inte borde ha kört bil … skönt att det gick bra.
  Jag har aldrig provat några insomningstabletter, eller liknande … och just nu känns det som jag inte vill göra det heller.

  Gillad av 2 personer

  • Nej det var min dotters första ord också, ”du skulle inte ha kört bil, jag hade kunnat hämta dig”. Men när jag satt i bilen kändes det lugnt, jag skulle aldrig ha kört om jag var yr.

   Gillad av 2 personer

 4. That would have been so scary, tablets like that actually mess with our bodies ability to turn sugar to energy, hence why you felt better each time for a bit after eating. We use teas for nervous energy & sleep. So glad you were able to do something creative to pass the time. Have a wonderful weekend.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

MariesTur

Mitt liv, Mitt ansvar, Min tur

My Holidays in Apulia®

Our Accommodations For Your Holidays Stays in Apulia, Southern Italy

MAJAALIFEE

I love to write about everything. Writing relaxes me.

Kmaaaal2030

Moments of human secrets teach us how, when and where we should

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Kiran ✨

Reading And Writing is the best Investment of Time ✨ ( Motivational Thoughts) "LIFE IS A JOURNEY"

Helena And The Sea Photography

Photographer obsessed with water, and with taking photos.

Primavera de Oliveira Oliveira

Literatura e primaveras

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Myrela

Art, health, civilizations, photography, nature, books, recipes, etc.

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

Dage 🕚 APRIL

نکته باقی است

Nattlyktan

Vanjavit Taaveniku

Debutsky's Blog - Inne i huvudet på en författare

Ironi blandas med egensinnig humor. Ibland kan inläggen ta ett och annat allvarligt galoppsteg.

liljekonvaljenskammare.wordpress.com/

Live your life just the way you are

Work in acres not hours

Frolic & feed. Land living for living land. Prayer & a little fairy dust.

neihtn

Books & Photographs

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Endless dreams and boundless imaginations!

We only live once. Hence, let's not stop dreaming

Pictures of Norway

Landschaftsfotografie in Norwegen

Freddie Mercury Online

your source for Freddie Mercury

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Malin Nordblom

Ät, drick och var nyfiken!

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

mydatawordstowards

You Should begin with new courage. If you want – Amit Kumar. Inspirational Writer Author Reader Reviews Lifestyles Artist Poems Stories Photographie Books Traveler ||

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

%d bloggare gillar detta: