Härlig midsommar men…

Sommar och sol, precis som det ska vara när det är midsommar.

Det är skönt att vi har vår altan på norrsidan.

Middag hemma hos mig med egen färskpotatis, det var gott, men vi fick bara några stycken var av mina potatisar.

Early Rose

Åsa gjorde en god silltårta som vi åt till och lite annat smått och gott.

Sedan åkte vi och dansade lite runt en midsommarstång, men barnen tyckte att det var skämmigt att mormor drog upp dem att dansa runt midsommarstången. De tyckte bättre om att spela på chokladhjulet, men vi vann inget.

Sedan åkte vi hem till Åsa och fikade, till Åsas jordgubbstårta som var så god.

Men… det var sedan som orosmomenten började.

För plötsligt var Caspian, en av deras katter försvunnen. Vi letade precis överallt, det är högt gräs runt tomten och det går katterna aldrig ut i. Vi letade inne också men nej, ingen Caspian fanns. Barnen sprang också runt och skramlade med kattgodisburken som brukar göra att han kommer på en gång. Jag kände hur min puls ökade och jag blev riktigt rädd. Men sedan plötsligt går han bara där på stenarna runt dammen tillsammans med Stella, den andra katten. Alla blev glada, men jag kände fortfarande hur gråten finns nära och att jag hade svårt att lugna mig. Men till slut känns det bra igen.

Men när vi sedan ska åka hem hittar jag inte mina nycklar. Det var jag som låste så jag måste ha dem, men de finns inte. Jag letar igenom hela väskan, men nej. Jag letar igenom bilen där väskan legat, men nej. Ny får pulsen upp igen. Vi åker hem och där sitter hela nyckelknippan i låset till vårt hus och dörren är låst. Haha, jag hade låst, men inte tagit ur nyckeln ur låset. Jag känner mig yr, det blev lite för mycket.

Jag vilar en stund och öppnar sedan en flaska vitt vin och sedan börjar jag känna att pulsen blir normal igen.

Kent och jag går en kvällspromenad med Jossan och sedan känner jag att jag mår  bra igen. Men det är så jobbigt att känna de där panikkänslorna i kroppen, men jag klarade det bra, det blev aldrig någon panikångestattack. Det är det jag fortfarande är rädd för, fastän det är 25 år sedan sist.

Vi sätter oss ute och tar en smörgås när jag ser en fin fjäril. Vi äter färdigt och sedan går Kent in och för att försöka artbestämma den.

Ockragul sikelvinge var det

/ Annemor

4 kommentarer på “Härlig midsommar men…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

My Holidays in Apulia®

Our accommodations for your holiday stay in Apulia, Southern Italy

Primavera de Oliveira Oliveira

Literatura e primaveras

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Myrela

Art, health, civilizations, photography, nature, books, recipes, etc.

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

Dage 🕚 APRIL

نکته باقی است

Nattlyktan

Vanjavit Taaveniku

Debutsky's Blog - Inne i huvudet på en författare

Ironi blandas med egensinnig humor. Ibland kan inläggen ta ett och annat allvarligt galoppsteg.

Liljekonvaljens Kammare

Live your life just the way you are

Work in acres not hours

Frolic & feed. Land living for living land. Prayer & a little fairy dust.

neihtn

Books & Photographs

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Endless dreams and boundless imaginations!

We only live once. Hence, let's not stop dreaming

Pictures of Norway

Landschaftsfotografie in Norwegen

Freddie Mercury Online

your source for Freddie Mercury

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

° BLOG ° Gabriele Romano

The flight of tomorrow

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Malin Nordblom - Fab Foodie Swede

Ät, drick och var nyfiken!

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

mydatawordstowards

You Should begin with new courage. If you want – Amit Kumar. Inspirational Writer Author Reader Reviews Lifestyles Artist Poems Stories Photographie Books Traveler ||

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

40thousandkm

: around the world :

beautifulpeopleinc.com

Live, Love, Travel and Laugh (Proudly Pinoy)

fotosbykarin.blog

Karin Ravasio nature photography, motivation, products

DRAGONFLY EFFECT

Orginal wild art nature download wallpaper background photo forest birds swamp black foggy smoggy flowers music sensory slow life macro ważki las drzewa ptaki i robaki Wild Nature Discover and download hight resolution pics / Pobierz moje obrazy o wysokiej rozdzielczości do swoich projektów, obrazów, tapet, plakatów, okładek, postów...

Lifestyle Blogs

Do it your way.

%d bloggare gillar detta: