Besök i Lilla stugan

Nu ligger nästan alla mina röda fina blad på marken.

Det finns inte många kvar på trädet.

Det har varit en händelserik dag, först kom Imre igen och han tycker det är så roligt att spela spel, så det gjorde vi. Men han ville inte följa med på skogspromenader med Jossan, så då var han och Kent kvar hemma medan jag gick.

Klockan 14:05 skulle jag få besök i lilla stugan och det ville han inte följa med på, han valde att vara kvar med Kent och spela mer spel.

Det jobbiga var att halv två, strax innan jag skulle gå ner till lilla stugan ringde hemtjänsten och berättade att mamma har det jobbigt, och de räcker inte till, och jag sa att det vet jag och jag bad dem att ta upp det med biståndshandläggaren de också för jag tror inte hon kan bo kvar i egen lägenhet så länge till. Hon behöver komma in på ett äldreboende, och det tyckte hon jag pratade med också, fast mamma vill inte det själv och då kan man inget göra, utan hennes medgivande, säger biståndshandläggaren. Jag blir så nervös och orolig av att det är så här. Mamma är inte sig själv, Igår kväll hade hon gått runt och ringt på hos grannarna halv elva och det går ju inte, de hade lagt sig då men det förstog inte mamma, hon har ingen tidsuppfattning längre.

Strax före klockan 14:00 gick jag ner till lilla stugan och strax efter två kom de. Jag hade tidigare fått en förfrågan om jag ville visa upp Galleriet Lilla stugan för Idrottsföreningen Standards damsektion, och det hade jag svarat att jag gärna gör.

Strax efter två kom de alltså, 16 stycken förväntansfulla damer. Jag samlade dem först i ateljén med lite cider och där berättade jag först om Lilla stugan som är ett soldattorp från 1850, och sedan fortsatte jag att berätta om mig själv och mitt konstnärskap. Efter det gick de in i galleriet och tittade på mina målningar. Alla var glada och positiva och tyckte om mina målningar, många ställde frågor och jag fick berätta mycket och det tycker jag är roligt. Lite trångt blev det i galleriet, men det gick bra och alla verkade nöjda.

Som avslutning fick de var sitt konstkort av min målning ”Skogen”, det blev de tacksamma för.

/ Annemor

5 kommentarer på “Besök i Lilla stugan

  1. Det blev blandat både sött och salt, på en och samma dag. Roligt att du fick visa upp lillstugan och dina fina konstverk lessamt att mamma inte börjar klara sej själv. Om både du och hemskötarna ser det att det inte går, så borde nog eran åsikt väga tyngre än ngns annan, skulle man tycka.

    Gillad av 1 person

  2. It is a struggle with your Mum but be strong.
    I am glad you gave little cards to your visitors. It is a pity no one bought a painting then. Maybe someone will come back and buy one 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

MariesTur

Mitt liv, Mitt ansvar, Min tur

My Holidays in Apulia®

Our Accommodations For Your Holidays Stays in Apulia, Southern Italy

MAJAALIFEE

I love to write about everything. Writing relaxes me.

Kmaaaal2030

Moments of human secrets teach us how, when and where we should

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Kiran ✨

Reading And Writing is the best Investment of Time ✨ ( Motivational Thoughts) "LIFE IS A JOURNEY"

Helena And The Sea Photography

Photographer obsessed with water, and with taking photos.

Primavera de Oliveira Oliveira

Literatura e primaveras

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Myrela

Art, health, civilizations, photography, nature, books, recipes, etc.

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

Dage 🕚 APRIL

نکته باقی است

Nattlyktan

Vanjavit Taaveniku

Debutsky's Blog - Inne i huvudet på en författare

Ironi blandas med egensinnig humor. Ibland kan inläggen ta ett och annat allvarligt galoppsteg.

liljekonvaljenskammare.wordpress.com/

Live your life just the way you are

Work in acres not hours

Frolic & feed. Land living for living land. Prayer & a little fairy dust.

neihtn

Books & Photographs

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Endless dreams and boundless imaginations!

We only live once. Hence, let's not stop dreaming

Pictures of Norway

Landschaftsfotografie in Norwegen

Freddie Mercury Online

your source for Freddie Mercury

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Malin Nordblom

Ät, drick och var nyfiken!

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

mydatawordstowards

You Should begin with new courage. If you want – Amit Kumar. Inspirational Writer Author Reader Reviews Lifestyles Artist Poems Stories Photographie Books Traveler ||

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

%d bloggare gillar detta: