Ännu en orolig natt

I natt sov jag inte så bra igen. Det känns som om jag var mest vaken och bara slumrade till då och då. I natt kunde jag inte hålla tankarna borta från att Kent skulle in till sjukhuset och göra ett arbets-ekg. Jag var orolig för att hans förmaksflimmer skulle komma igång av ansträngningen.

Men när väckarklockan ringde var jag inte alls så trött som jag borde, efter en natt med minimal sömn. Jag tog på mig och gick ut med Jossan för den vanliga morgonpromenaden. När jag passerat tomtgränsen och kom ut på ängen, hörde jag plötsligt en flickröst som sa ett vänligt hej. Jag stannade och tittade mig runt, men det fanns ingen där. Jag hade hört hennes röst mycket tydligt, som om hon bara var en meter ifrån mig. Jag började gå igen men tänkte mycket på rösten. Jag stannade till och sa, du kanske hade ett meddelande till mig. Jag hör inte någon röst igen, men jag får en tydlig känsla av att allt kommer att gå bra idag. Det känns bra och jag vandrar lätt vidare.

När vi kommer till sjukhuset har vi svårt att hitta rätt, men vi får hjälp av en vänlig dam som arbetar för röda korset och hon följer oss ända fram till avdelningen där undersökningen ska göras. När vi kommer in i väntrummet hör jag två sköterskor prata om att nu behöver ännu en patient skjutsas till akuten, den andra idag. Jag känner oron komma tillbaka, men… samtidigt får jag tillbaka känslan av att allt kommer att gå bra.

När det blir Kents tur frågar jag om jag får följa med in och den vänliga sjuksköterskan säger att det går bra, var så god.

Kent blir uppkopplad med Ekg klämmor och blodtrycksmanskett. En läkare kommer in och är med. Han får sätta sig på en träningscykel och hålla 60 så länge han orkar. Han orkar otroligt länge, men till slut blir han helt stum i benen och får avsluta. Läkaren tyckte att det gått bra, men skulle gå igenom alla Ekg papperen och lämna resultatet till Kents hjärtläkare. Så får vi hoppas att det blir godkänt och att han får byta förmaksflimmermedicin.

Kent tar arbets-ekg

/ Annemor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

My Holidays in Apulia®

Our Accommodations For Your Holidays Stays in Apulia, Southern Italy

MAJAALIFEE

I love to write about everything. Writing relaxes me.

Kmaaaal2030

Moments of human secrets teach us how, when and where we should

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Kiran ✨

Reading And Writing is the best Investment of Time ✨ ( Motivational Thoughts) "LIFE IS A JOURNEY"

Helena And The Sea Photography

Photographer obsessed with water, and with taking photos.

Primavera de Oliveira Oliveira

Literatura e primaveras

Anitas blogg ... De fyra blomsterhaven

En blogg om fyra blomsterhav ... på min fönsterbräda, i mitt uterum, i min trädgård och ... allas vår trädgård

Myrela

Art, health, civilizations, photography, nature, books, recipes, etc.

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Gilla

min vardag, en bråkdel av mitt liv

Dage 🕚 APRIL

نکته باقی است

Nattlyktan

Vanjavit Taaveniku

Debutsky's Blog - Inne i huvudet på en författare

Ironi blandas med egensinnig humor. Ibland kan inläggen ta ett och annat allvarligt galoppsteg.

liljekonvaljenskammare.wordpress.com/

Live your life just the way you are

Work in acres not hours

Frolic & feed. Land living for living land. Prayer & a little fairy dust.

neihtn

Books & Photographs

bushboys world

Photos of my world and other stuff I hope you will enjoy too. Photos taken with Canon PowershotSX70HS Photos can be purchased.

Endless dreams and boundless imaginations!

We only live once. Hence, let's not stop dreaming

Pictures of Norway

Landschaftsfotografie in Norwegen

Freddie Mercury Online

your source for Freddie Mercury

GreenDreams

Exploring sustainable options, minimalism, and gardening.

unickonl

Take two moments of happiness in life, grief is of a lifetime

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

Min Vardag med allt vad det innebär...

Livet och allt som hör dit. #postkontusionelltsyndrom # #chrochet #palettblad #virka #sticka

Pia Carlssons värld

Lite smått och gott från Pias värld

Tel-Aviv's feral cats

Videos of feral cats on the streets, and my own four feral felines at home, feline humor, advice, and gifts for your cat.

Tistelblomma

Litterär sajt

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Malin Nordblom

Ät, drick och var nyfiken!

View from the Back

Ramblings of a retiree in France

SoundEagle 🦅ೋღஜஇ

Where The Eagles Fly . . . . Art Science Poetry Music & Ideas

Little white pearls

journal, travel, photography and beauty

Divine-Royalty

Welcome to Life-Changing Motivation

Langbergs bilder

natur,blommor,växter och lite allt möjligt

Perception

A journey into the labyrinth of my sceptical mind.

Nourish

Finding Balance Through Food

Naturreservat på Öland

Bilder från naturreservat på Öland

mydatawordstowards

You Should begin with new courage. If you want – Amit Kumar. Inspirational Writer Author Reader Reviews Lifestyles Artist Poems Stories Photographie Books Traveler ||

The 3H:health,happiness,healing

Every life is unique ❤️

Rtistic

I speak my heart out.

BJÖRNBILD

Jag tar inga dåliga bilder, bara konstnärliga!

AUSPICIOUS11

I m somethin' else....🤟🏻

%d bloggare gillar detta: